ערן

טיפול שנת הבדק של הקבלן

שלום רב, נציגי הקבלן קבע תאריך לביצוע טיפול שנת בדק. הקבלן הקצה סיור של 20 דקות דירה בלבד. שלחתי לפני סיום שנת הבדק מכתב רשום שמפרט את כל הליקויים בדירה. על מנת שהסיור לא יסתור את המכתב הרשום כיצד עלי להתנהל במידה והקבלן יחתים אותי על טופס סיור אני יכול לכתוב בטופס "סיור זה אינו במקום דבר הדואר הרשום שנשלח שמספרו XXX. 2. במידה ואין הסכמה ביני לבין הקבלן אני יכול לרשום: מכיוון שאין הסכמה ביני לבין הקבלן אני פונה לחברת חיצונית על מנת שתבדוק את דירתי תודה מראש, ערו

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

ערן, שלום רב, אני מציע לך לכתוב בפרוטוקול הערה בנוסח כזה: "לא נבדקו כל הליקויים שפורטו במכתבי מיום ........... אני עומד על דרישתי לתקן את כל הליקויים הנ"ל"

ערן

שלום, רשמתי את ההערה "לא נבדקו כל הליקויים שפורטו במכתבי מיום ........... אני עומד על דרישתי לתקן את כל הליקויים הנ"ל" הקבלן קבע מועד לתיקון הליקוים ברור לי שהוא לא יתקן את כל הליקויים שפורטו במכתב הוא כנראה יבקש ממני לחתום על טופס תיקון הליקויים שהוא יתקן באותו היום ושלא לא יהיו לי תביעות וכו וכו (זה די צפוי) השאלה שלי עכשיו מה לרשום בהערות שלי על מנת להישאר בצד הבטוח למקרה שכן יהיו בעיות וכדומה שוב תודה,