דב"ש

בניה שלא ע"פ החוזה (ואלי גם לא ע"פ התקן), אך הוברר רק לאחר 12 שנה

היה לי עובש נורא בדירה כל השנים, במרדף אחרי החברה הם רק צבעו בצבע נגד עובש, לאחרונה בדרך אגבית התברר לי שהדירה לא בנויה ע"פ החוזה. ששם כתוב שאמורים להוסיף לקיר החיצוני (העשוי מיציקת בטון) עוד קיר מאיטונג או גבס. האם יש עדיין מה לתבוע את החברה על כך (+ פיצוי) או שחל על זה חוק התיישנות.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

דב, שלום רב, כנראה שהתביעה שלך אכן התיישנה. אם עברו 7 שנים מיום שידעת שיש בעיית עובש – התביעה התיישנה.