רחל

טפסים ואישורים שאיתם צריך להגיע לועדה רפואית

שלום לך אני לפני ועדה רפואית שבה אבקש שיכירו בי כנכה ברגל ימין לצמיתות. עם איזה טפסים/מסמכים/אישורים אני צריכה להגיע לועדה? תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

רחל, ככלל, יש להצטייד לועדה הרפואית בכל המסמכים הרפואיים המתארים את המצב הרפואי של האיבר הנבדק ,כולל בדיקות והדמיות שונות. במקרים מסויימים כדאי להצטייד בחוות דעת רפואית, לאחר קבלת ייצוג משפטי מתאים.כמוכן, כדאי להתייעץ עם עו"ד המתמחה בייצוג בפני ועדות רפואיות באשר למסמכים אותם כדאי להגיש לועדה הרפואית.