מנחם

צירוף חוות דעת רפואית

מדובר במילוי טפסים לצורך קצבת נכות. ברצוני שחוות דעת רפואית מסוימת אשר בידיי תעמוד בפני הוועדה. על מנת להשיג זאת האם מספיק לציין על גבי טפסי התביעה שמצ"ב חוות דעת רפואית? או שעליי לבקש באופן מפורש בטפסי התביעה כי אני מבקש שחוות הדעת הנ"ל תעמוד בפני הוועדה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

מנחם, מספיק לציין בטופס התביעה או במכתב נלווה לביטוח הלאומי כי הנך מגיש תביעה בצירוף מסמכים רפואיים שאותם תפרט ובין היתר תציין אף את חווה הדעת. בכל מקרה ,במועד שיקבע לדיון בוועדה מומלץ להגיע עם העתקים של כל המסמכים ובכלל זה חווה הדעת הרפואית , מאחר ולא פעם התיקים מגיעים לוועדה ללא מסמכים שצורפו לתביעה ובמקרה כזה ,להגישם לוועדה.