אושר

אחרי שתי ועדות השאירו 30 אחוז בלבד

רציתי לשואל מה קורה במידה והוגש תביעה של הפרעות אכילה וסכיזופרניה אחרי שתי ועדות השאירו 30 אחוז בלבד..וכרגע עליי להתאשפז בבעית הפרעת אכילה בשל החמרת מצב..מה קורה עם הדיון שאמור להערך בבית משפט במצב כזה ? (נקבע תאריך למשפט)

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

אושר שלום, במידה ונקבע מועד לדיון בבית הדין והמערער אינו יכול להופיע לדיון בשל אישפוז, ניתן להגיש בקשה מתאימה לדחיית מועד הדיון

אושר

אבל המשפט יכול להערך על ידי עורך דין שמייצג אותי וגם אם שופט מחזיר לוועדה נוספת הוא יכול לייצג בלעדיי? (לוקח הרבה חודשים עד שקובעים כל דבר ולחכות עןד זמן זה סתם לא עוזר)

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

אושר, אם עו"ד מייצג אותך , הוא יידע מה לעשות. אכן, עו"ד יכול להופיע בביה"ד , ללא נוכחותו של הנכה. לוועדה הרפואית , בדר"כ, הנכה נדרש להופיע. אם הוא באישפוז , הוועדה יכולה להתקיים גם בלעדיו.