מיטל

הגשת תביעת נכות בגין גידולים תת עוריים

עורך דין דותן שלום, אני בת 29 יש לי נוירופיברמטוזיס מלידה, כל חיי גודלים לי בגוף גידולים תת עוריים חלקם ניתן לנתח וחלקם לא, לפני חצי שנה היה גידול שלוחץ על חוט שידרה צווארי, נותחתי הגידול הוסר בחלקו עקב סכנת שיתוק, מאז סובלת מכאבי גב. הגשתי בקשה לקצבת נכות. 1. האם יש להראות את צלקת 5ס'מ של הניתוח? אני סובלת מעוד דברים, 2. יש לי אסימטריה בפנים מלידה, עברתי ניתוחי פלסטיקה ופה ולסת, האם רלוונטי לצרף את הנושא או שלא? אשמח לדעתך

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

מיטל שלום רב., חייבים לצרף לתביעה לנכות כללית כל מסמך שמעיד על כל בעיה רפואית שקיימת.,