קבלת אזרחות רומנית - פורום דרכון / אזרחות רומנית

שאלה חדשה
  • משה

    נשלח ע"ימשה 13:11, 9 ביולי 2012

    אילו מסמכים צריך להמציא כדי להתחיל תהליך? עליתי לישראל בגיל 5.

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

    עו"ד חיים ינאי,מנהל הפורום

    11:13, 12 ביולי 2012

    צריך להתחיל בתעודת לידה שלך כדאי שיהיה עליה חותמת אפוסטיל ולהשוות את השם בתעודת לידה לשם הנוכחי שלך. אני מניח כי איבדת את האזרחות ולכן צריך לעשות תהליך של בקשה לקבל אזרחות מחדש
    redobandire de cetatenie .
    זהו הליך ארוך עם הרבה מסמכים. כדאי לפנות לעו"ד שמתמחה בכך. לאחר מכן במידה ושינית את שמך יש להוציא תעודת לידה מתוקנת עם השם החדש מרומניה, לקבל מספר זהות ואם אתה נשוי גם תעודת נישואין על מנת להגיש בקשה לקבלת דרכון.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

מנהל הפורום: עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

משרדו של עו"ד ינאי קיים משנת 1966 ונותן שירותים משפטיים שונים בישראל והחל מ-1996 גם ברומניה. עו"ד ינ
למידע נוסף

053-9367351 חיוג
הודעה

הפורום מיועד לכל המתעניין בקבלת אזרחות ודרכון רומני, ענייני החזרת רכוש או פיצוי תמורתו ופנסיות מרומניה בגין העבודה ורדיפות, עסקים ברומניה, טיפול בענייני רישומים של מעמד אישי ברומניה, טיפול בתאונות דרכים לאזרחים ישראליים ברומניה, מתן חוות דעת לבתי משפט בישראל לגבי החלת חוקים רומנים, תרגום מסמכים ואישורים נוטריונים אפוסטיל וכן לכל בעיה אחרת בקשר לרומניה.