קבלת אזרחות ודרכון - פורום דרכון / אזרחות רומנית

שאלה חדשה
  • לימור

    נשלח ע"ילימור 16:56, 6 באפריל 2013

    אימי נולדה ברומניה (פולטיצן) ב 1951 ועלתה לארץ ב 1960 עם הוריה. אימי ביררה דרך השגרירות והיא רשומה שם כשבעלת אזרחות רומנית (יש לה תעודת לידה רומנית) 1. כיצד היא יכולה לקבל אישור על כך + דרכון? 2. כיצד אני ושלושת ילדיי הקטינים (אשר לא נמצאים כרגע בישראל עקב רילוקיישן) יכולים לקבל אזרחות ודרכון רומני? 3. אשמח אם תוכל לומר לי לגבי מסמכים שצריך להמציא + הדרך להגשת הבקשות לי ולילדי בחו"ל תודה

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

    חיים ינאי עו"ד,מנהל הפורום

    12:51, 7 באפריל 2013

    לא מספיק שיש לה תעודת לידה רומנית.
    צריך להוציא אישור מרומניה על היותה אזרחית.
    כנראה שאמא שלך נישאה וכעת יש לה שם אחר מאשר זה שבעת הלידה שהייתה אזרחית.
    יש להתאים את השם שלה לשם הנוכחי בדרכון וצריך לרשום אותה ברומניה בשם החדש , דהיינו, להוציא תעודת לידה חדשה בשם החדש ובהזדמנות זו לקבל גם מספר cnp
    ולהוציא תעודת נישואין רומנית.
    עם מסמכים אלה את תוכיחי שאת הבת שלה ותוכלי להגיש בקשה לקבלת האזרחות ישר ברומניה ולא דרך שגרירות.
    ניתן לפנות למשרדנו רק בתיאום מראש.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

מנהל הפורום: עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

משרדו של עו"ד ינאי קיים משנת 1966 ונותן שירותים משפטיים שונים בישראל והחל מ-1996 גם ברומניה. עו"ד ינ
למידע נוסף

053-9367351 חיוג
הודעה

הפורום מיועד לכל המתעניין בקבלת אזרחות ודרכון רומני, ענייני החזרת רכוש או פיצוי תמורתו ופנסיות מרומניה בגין העבודה ורדיפות, עסקים ברומניה, טיפול בענייני רישומים של מעמד אישי ברומניה, טיפול בתאונות דרכים לאזרחים ישראליים ברומניה, מתן חוות דעת לבתי משפט בישראל לגבי החלת חוקים רומנים, תרגום מסמכים ואישורים נוטריונים אפוסטיל וכן לכל בעיה אחרת בקשר לרומניה.