תעודות לבקשת האזרחות - פורום דרכון / אזרחות רומנית

שאלה חדשה
  • דניאל

    נשלח ע"ידניאל 14:31, 26 במאי 2015

    במידה והאדם בגינו מוגשת הבקשה נפטר (מקור הזכאות לאזרחות), צריך להגיש תעודת פטירה או שתעודת לידה מספיקה? האם תעודת נישואים שבה רשום תאריך ומקום הלידה מספיקה לצורך הגשת בקשה לאזרחות או שנדרשת תעודת לידה?

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

    חיים ינאי עו"ד,מנהל הפורום

    11:47, 3 ביוני 2015

    נדרשת תעודת לידה או אישור על לידה.
    נושא חתימה וחותמת.
    תעודת נישואין לא מספיקה כהוכחה ללידה.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

מנהל הפורום: עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

משרדו של עו"ד ינאי קיים משנת 1966 ונותן שירותים משפטיים שונים בישראל והחל מ-1996 גם ברומניה. עו"ד ינ
למידע נוסף

053-9367351 חיוג
הודעה

הפורום מיועד לכל המתעניין בקבלת אזרחות ודרכון רומני, ענייני החזרת רכוש או פיצוי תמורתו ופנסיות מרומניה בגין העבודה ורדיפות, עסקים ברומניה, טיפול בענייני רישומים של מעמד אישי ברומניה, טיפול בתאונות דרכים לאזרחים ישראליים ברומניה, מתן חוות דעת לבתי משפט בישראל לגבי החלת חוקים רומנים, תרגום מסמכים ואישורים נוטריונים אפוסטיל וכן לכל בעיה אחרת בקשר לרומניה.