זכאות לדרכון רומני - פורום דרכון / אזרחות רומנית

שאלה חדשה
  • יריב

    נשלח ע"ייריב 14:53, 17 ביוני 2015

    אמי (שנפטרה לאחרונה) ילידת קלוז' (1946) ועלתה לארץ כתינוקת. במידה שיש תעודת לידה או הוכחה אחרת שנולדה ברומניה, האם אני כבנה זכאי לדרכון רומני? תודה.

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

    חיים ינאי עו"ד,מנהל הפורום

    11:55, 18 ביוני 2015

    יש צורך בתעודת לידה מקורית ולא הוכחה אחרת.
    על מנת לקבל דרכון צריך לקבל קודם כל אזרחות.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

מנהל הפורום: עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

משרדו של עו"ד ינאי קיים משנת 1966 ונותן שירותים משפטיים שונים בישראל והחל מ-1996 גם ברומניה. עו"ד ינ
למידע נוסף

053-9367351 חיוג
הודעה

הפורום מיועד לכל המתעניין בקבלת אזרחות ודרכון רומני, ענייני החזרת רכוש או פיצוי תמורתו ופנסיות מרומניה בגין העבודה ורדיפות, עסקים ברומניה, טיפול בענייני רישומים של מעמד אישי ברומניה, טיפול בתאונות דרכים לאזרחים ישראליים ברומניה, מתן חוות דעת לבתי משפט בישראל לגבי החלת חוקים רומנים, תרגום מסמכים ואישורים נוטריונים אפוסטיל וכן לכל בעיה אחרת בקשר לרומניה.