תעודת נישואין מהשגרירות הרומנית - פורום דרכון / אזרחות רומנית

שאלה חדשה
  • אורלי

    נשלח ע"יאורלי 11:51, 28 ביוני 2015

    שלום רב, יש ברשותי מסמך ברומנית החתום על ידי השגרירות הרומנית בארץ המאשר נישואי סבי וסבתי (אשר אינם בחיים) וכן שמות הוריהם וארץ מולדתם. האם די בכך לאשר אזרחותם ובכך גם להגיש בקשה לאזרחות/דרכון על שם בנם? תודה רבה

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

    חיים ינאי עו"ד,מנהל הפורום

    10:22, 1 ביולי 2015

    על מנת לבקש אזרחות רומנית הזכאי צריך כצעד ראשון להמציא תעודת לידה שלו מרומניה ולא מספיק תעודת נישואין או אישור אחר.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

מנהל הפורום: עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

משרדו של עו"ד ינאי קיים משנת 1966 ונותן שירותים משפטיים שונים בישראל והחל מ-1996 גם ברומניה. עו"ד ינ
למידע נוסף

053-9367351 חיוג
הודעה

הפורום מיועד לכל המתעניין בקבלת אזרחות ודרכון רומני, ענייני החזרת רכוש או פיצוי תמורתו ופנסיות מרומניה בגין העבודה ורדיפות, עסקים ברומניה, טיפול בענייני רישומים של מעמד אישי ברומניה, טיפול בתאונות דרכים לאזרחים ישראליים ברומניה, מתן חוות דעת לבתי משפט בישראל לגבי החלת חוקים רומנים, תרגום מסמכים ואישורים נוטריונים אפוסטיל וכן לכל בעיה אחרת בקשר לרומניה.