מכתב הזמנה לשבועה - פורום דרכון / אזרחות רומנית

שאלה חדשה
  • תמיר שלמה

    נשלח ע"יתמיר שלמה 09:09, 24 ביולי 2015

    שלום, קיבלתי את המכתב המזמין אותי להתייצב בקונסוליה הרומנית בתוך תקופה של 3 חודשים. במכתב הנשלח מרומניה לא צוין שעלי להביא מסמכים נוספים עמי. האם יש להציג מסמכים נוספים מלבד המכתב בעת ההגעה לקונסוליה? אילו מסמכים ותעודות עלי להכין לפני ההגעה? בתודה מראש, רון

    השב
  • 07:32, 29 ביולי 2015

    דרכון ישראלי בתוקף + 2 תמונות, תמסור את זה בקונסוליה ותקבל תאריך (בדר"כ בתוך שבוע), להגיע להשבעה שנערכת בימי שלישי הדרישה היא להגיע בשעה 14:00 והטקס מתחיל כשעה אחרי , שם תידרש להקריא את השבוע תחתום ותלחץ יד לקונסול וכשלושה שבועות לאחר מכן ניתן לגשת ולקבל את מסמך האזרחות .

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

מנהל הפורום: עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

משרדו של עו"ד ינאי קיים משנת 1966 ונותן שירותים משפטיים שונים בישראל והחל מ-1996 גם ברומניה. עו"ד ינ
למידע נוסף

053-9367351 חיוג
הודעה

הפורום מיועד לכל המתעניין בקבלת אזרחות ודרכון רומני, ענייני החזרת רכוש או פיצוי תמורתו ופנסיות מרומניה בגין העבודה ורדיפות, עסקים ברומניה, טיפול בענייני רישומים של מעמד אישי ברומניה, טיפול בתאונות דרכים לאזרחים ישראליים ברומניה, מתן חוות דעת לבתי משפט בישראל לגבי החלת חוקים רומנים, תרגום מסמכים ואישורים נוטריונים אפוסטיל וכן לכל בעיה אחרת בקשר לרומניה.