אזרחות רומנית - נישואין - פורום דרכון / אזרחות רומנית

שאלה חדשה
  • אלכס

    נשלח ע"יאלכס 17:25, 21 באוקטובר 2015

    שלום רב, אני אזרח רומני ואשתי לא. לאחרונה נודע לי שלפני כחודש שונה החוק הרומני ואשתי תהיה זכאית לאזרחות רומנית גם אם לא תגור איתי ברומניה. מספיק רק להוכיח נישואין רצופים של 5 שנים לאזרח רומני. האם נכון?

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

    חיים ינאי עו"ד,מנהל הפורום

    09:00, 3 בנובמבר 2015

    לא ידוע לי על כך לדעתי הכוונה להתגוררות ברומניה בקשר נישואין תקופה של 5 שנים

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

מנהל הפורום: עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

משרדו של עו"ד ינאי קיים משנת 1966 ונותן שירותים משפטיים שונים בישראל והחל מ-1996 גם ברומניה. עו"ד ינ
למידע נוסף

053-9367351 חיוג
הודעה

הפורום מיועד לכל המתעניין בקבלת אזרחות ודרכון רומני, ענייני החזרת רכוש או פיצוי תמורתו ופנסיות מרומניה בגין העבודה ורדיפות, עסקים ברומניה, טיפול בענייני רישומים של מעמד אישי ברומניה, טיפול בתאונות דרכים לאזרחים ישראליים ברומניה, מתן חוות דעת לבתי משפט בישראל לגבי החלת חוקים רומנים, תרגום מסמכים ואישורים נוטריונים אפוסטיל וכן לכל בעיה אחרת בקשר לרומניה.