אזרחות ודרכון רומני - פורום דרכון / אזרחות רומנית

שאלה חדשה
  • ליביה

    נשלח ע"יליביה 21:19, 31 באוקטובר 2015

    נולדתי בבוקרסט ב1945 ועליתי ב1958 ארצה עם הורי.למיטב ידיעתי הורי נאלצו לותר על האזרחות כתנאי לאישור יציאתם לישראל. השאלה מה הדין לגבי שהייתי בת 13 ומה השלבים לדרכון רומני עבוורי ועבור ילדי. . בתודה מראש

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

    חיים ינאי עו"ד,מנהל הפורום

    11:21, 7 בדצמבר 2015

    הויתור של הורייך על האזרחות כללה גם אותך. יש לך זכות לבקש מחדש את האזרחות וכשהזכות שלך מוכרת גם ילדייך יכולים לבקש אזרחות.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

מנהל הפורום: עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

משרדו של עו"ד ינאי קיים משנת 1966 ונותן שירותים משפטיים שונים בישראל והחל מ-1996 גם ברומניה. עו"ד ינ
למידע נוסף

053-9367351 חיוג
הודעה

הפורום מיועד לכל המתעניין בקבלת אזרחות ודרכון רומני, ענייני החזרת רכוש או פיצוי תמורתו ופנסיות מרומניה בגין העבודה ורדיפות, עסקים ברומניה, טיפול בענייני רישומים של מעמד אישי ברומניה, טיפול בתאונות דרכים לאזרחים ישראליים ברומניה, מתן חוות דעת לבתי משפט בישראל לגבי החלת חוקים רומנים, תרגום מסמכים ואישורים נוטריונים אפוסטיל וכן לכל בעיה אחרת בקשר לרומניה.