עדי לירון

קביעת תו לתצלום לדרכון בבוקרשט

שלום,שכרתי עורך דין להוצאת דרכון רומני. כסר יש לי את כל המסמכים הנדרשים. כל מה שחסר זה להצטלם לדרכון. אני עכשיו ברומניה,בלי תכנית לחזור לישראל.עורך הדין שלי טוכן שאני צריך לשלם 230 יורו לעורך דין רומני כדי שיקח אותי להצטלם בבוקרשט.ובארץ אינני צריך עורך דין,אבל קביעת תו לתצלום תיקח שנה.האם זה הגיוני?תודה מראש,עדי

חיים ינאי עו"ד

איננו מתערבים בהסכמי שכר טירחה עם עורכי דין. הסכום נראה לנו לא מופרז יש לך אפשרות לפנות במישרין למשרד הדרכונים ברומניה באיזור שלך ולסדר את קבלת הדרכון.