ישראל

אזרחות רומנית ושירות צבאי

אבי ז"ל נולד בדורוחוי ועלה לארץ ב- 1950 או 1951,וחשבתי להוציא אזרחות ודרכון לי ולבני. בני כיום בתיכון, והשאלה היא האם אזרחות/דרכון רומני יכול להפריע לו בשירות הצבאי לתפקידים כמו מודיעין/מחשבים .

חיים ינאי עו"ד

לפי דעתי לא יכול להפריע, במקרה הצורך הוא יכול לוותר על האזרחות וישללו לו אותה.

ישראל בן אבי

תודה על תגובתך. דבר נוסף באותו עניין, אם יחליט בני להוציא דרכון רק לאחר השחרור מהצבא, ובמידה ויחתום גם קבע, האם שירות קבע בצה"ל עלול למנוע ממנו קבלת דרכון רומני .