טל

אזרחות ודרכון רומני לאחר השבעה

שלום מר ינאי, נשבעתי אמונים בקונסוליה הרומנית במרץ האחרון. מאז עורך הדין שטיפל בענייני נטש אותי. לא קיבלתי שום מסמך לאחר ההשבעה, אך כן חתמתי שם על הדף. כיצד ניתן לדעת האם עברתי את ההשבעה? במידה ואלך לקונסוליה בכדי להוציא דרכון, האם זה יתאפשר כעת אם אין ברשותי את אישור ההשבעה? כיצד ניתן למצוא את אישור ההשבעה על מנת להוציא דרכון? תודה מראש.

חיים ינאי עו"ד

צריך לדעת את התאריך של ההשבעה. אתה צריך ללכת לשם לומר את התאריך, להזדהות עם דרכון ולבקש את האישור על ההשבעה. לפי החוק הרומני יש לרשום את הפרטים שלך ברומניה, לקבל תעודת זהות רומנית, מספר אישי ותעודת נישואין רומנית וזה תנאי מוקדם להגשת בקשה לקבלת דרכון.

נשמע מכר

האם עורך הדין שנטש יושב ברמת גן בבניין של הקונסוליה?

חיים ינאי עו"ד

לא מכירים.