ניקי

אני לא רשומה בתעודת הזהות של אבי ברומניה

נולדתי ברומניה ועליתי עם אימי וסבתתי לארץ בגיל 5 כשאבי נשאר ברומניה אחרי שהורי התגרשו משום מה אני לא רשומה אצלו כבתו האם יכול להיות שיש לי אזרחות רומנית אם עליתי ב 1975 (אילצו את אימי לוותר על האזרחות אבל לא החתימו את אבי על כלום), האם עם יפוי כח אבי יכול להוציא לי את תעודת הלידה משם והאם אם אני אטוס עם מסמכים מתאימים יתנו לי את התעודה במקום

חיים ינאי עו"ד

רצוי כי תתני יפוי כח ולא תטוסי במיוחד. אני מניח כי השם שלך השתנה ולא מאוית בדרכון שלך כמו בתעודת הלידה. כל הסיכויים כי שללו לך את האזרחות גם ללא חתימה של אבא שלך.