אילן

הצעת עבודה - שעות שבת

שלום, קיבלתי הצעת עבודה למשרה מלאה . שעות עבודה הן מיום שני עד שישי, כולל שישי. משעה 09:00 בבוקר עד 18:00 בערב. השכר מחולק לשכר בסיס פלוס שעות נוספות. אין איזכור לתוספת עבור עבודה בשעות שבת. האם המעסיק מחוייב לשלם תוספת עבור עבודה בשעות שבת? תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

כן ויש לציין זאת בתלוש. העברת עובד במנוחה השבועית (36 שעות ובתוכן יום השבת מכניסת השבת ועד ליציאת השבת) אסורה אלא אם יש אישור של שר התמת משיקולים של: הגנת המדינה או בטחון הגוף או הרכוש, או לשם הגנה מפני פגיעה רבה בכלכלה, בתהליך עבודה או בסיפוק צרכים שהם, לדעת שר התמ"ת, חיוניים לציבור או לחלק ממנו.