שושי

פיצויי פיטורין

בין השנים 2004-2009 עבדתי אצל מעסיק כשלמעשה השכר שולם ע"י חברה שזכתה במכרז , מעין חברת כוח אדם. בשנת 2009 פיטרה החברה אותי ואת שאר העובדים ושלחה טפסים לקבלת דמי פיטורין. אולם, אותה חברה זכתה שוב במכרז והודיעו לי שאם הוציא את כספי הפיצויים לא אוכל לשוב לעבודה באופן מיידי ואצטרך לחכות מספר חודשים. לפיכך, לא פדיתי את הכספים. המשכתי לעבוד ברצף עד 2014 אצל אותו מעסיק ואותה חברת ניהול. נכון להיום, חברת הניהול לא זכתה שוב במכרז ושלחה לי טופס 106 המתייחס רק לשנים 2009-2014. האם הפיצויים צריכים להתייחס לשנים 2004-2014?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

רצף זכויות בהפסקת עבודה לפי ס'2 (9) לחוק פיצויי פיטורים קובע כי הפסקה תוך ניתוק יחסי עובד ומעביד שאינה עולה על שישה חודשים, לא תפגע ברציפות בעבודה לעניין פ"פ. על מנת להשיב על השאלה בהרחבה נדרשים נתונים נוספים ובדיקת המסמכים הרלוונטים, לרבות תלושי שכר. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי פרטני בנושא.