שאלה דחופה

מועד הגשת ערעור

בית הדין האריך את הגשת הערעור עד ליום 29.9.201, האם זה אומר שה- 29.9.2014 כולל וניתן להגיש את הערעור ביום 29.9.14 ? או שיש להגישו יום לפני כן קרי ב- 28.9.2014?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

ככלל, רצוי לא להמתין עד הרגע האחרון בהגשת כתבי טענות לבית הדין, בייחוד בחודשים בהם ישנם חגים ובית הדין נמצא בפגרה. כאשר ניתן מועד להגשת כתב טענות ניתן להגישו עד לאותו מועד שנקבע (כולל אותו יום) עד לשעה 17:00, על מנת שההגשה תיחשב לאותו יום. הגשת כתבי הטענות צריכה להיעשות בכפוף לבדיקת ימי פעילותו של בית הדין בתקופת החגים ובתקופות הפגרה.