אמיר

שעות עבודה ומנוחה

שלום אני עובד בשכר גלובלי ובחוזה שלי רשום שלא חל עלי חוק שעות עבודה ומנוחה. עד היום הייתי עובד מ 8:30-9:00 עד 17:30-18:00 והמעסיק מחייב אותי מעכשיו לעבוד עד 19:30-20:00 האם זה חוקי? אם לא מה ניתן לאסוף(לא מעביר כרטיס נוכחות). תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

עובד אינו חייב לעבוד בשעות נוספות. עובד המסכים לעבוד בשעות נוספות זכאי לגמול עבור השעות הנוספות. על פי החוק עובד זכאי לגמול שעות נוספות על עבודה מעל 8 שעות ליום או מעל 43 שעות בשבוע.