ציפי

קיזוז בונוס בגלל שעות מחלה או הריון

הי, יש לי תנאי בחוזה שאני צריכה לעשות לפחות 90% שעות יצרניות. אם אני עומדת בכך אני מקבלת כל חודש בונוס של 1000 שח. כל רבעון עושים לי שקלול ואם לא עמדתי בתנאי - מורידים לי בונוס עבור כל חודש 1000X3 חודשים. האם זה חוקי שימי מחלה/שעות הריון שלקחתי יגרמו לי להפסד הבונוס?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

בנסיבות המתוארות, יש לבחון את המקרה לגופו לרבות ההסדרים וההסכמים החלים על פי הנתונים הספציפיים של המקרה עד לקבלת החלטה נכונה. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי על יסוד: תלושי השכר, הפקדות פנסיוניות, הסכמי עבודה וכיוצ"ב.