לירון

מחלה

בוקר טוב,אני בחופשת מחלה מתחילת השבוע,ניתנו לי ארבעה ימי מחלה (27/9 - 30/9) אני עדיין חולה ומתכוונת להאריך את חופשת המחלה שתכלול את אתמול והיום. האם אני צריכה לקבל עליהם שכר מלא?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

עובד אינו זכאי לדמי מחלה עבור היום הראשון למחלתו. הוא זכאי ל-50% מדמי המחלה (75% מהשכר) עבור היום השני והשלישי ולדמי מחלה מלאים החל מהיום הרביעי, דהיינו, 75% מהשכר בהתאם לצבירת מי המחלה שלו לפי ותק.

לירון

לא הבהרתי את עצמי כראוי, חופשת המחלה הראשונה היתה בספטמבר, חופשת המחלה השניה היתה בתחילת אוקטובר והינה המשך של תעודת המחלה הראשונה. שאלתי היא כזו : מה התעריף לפיו אמורים להיות משולמים ימי המחלה החלים באוקטובר? תודה וחג סוכות שמח.