שימרית

זמני הפסקה

בע"ה אני מועסקת בעבודה מהבית _משרת אמון. זמני המשמרת שלי הם 4 שעות ביום רצופות. רציתי לדעת כמה זמן הפסקה מגיע לי במשמרת בתודה מראש, שימרית

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

בעבודת כפיים- ביום עבודה של 6 שעות ומעלה, תופסק העבודה למנוחה ולסעודה ל-3/4 שעה לפחות. ובכלל זה תהיה הפסקה רצופה אחת של 1/2 שעה לפחות. ביום שלפני המנוחה השבועית וביום שלפני חג, ההפסקה היא של 1/2 שעה לפחות. הפסקות בעבודה שאינה עבודת כפיים - עובד שאינו מועסק בעבודות כפיים מותר להעסיקו: 1. בכל יום מימי השבוע - 8 שעות ללא הפסקה (או 9 שעות במקרה שהעובד מועסק במקום שעובדים בו 5 ימים בשבוע). 2. ביום שלפני המנוחה השבועית וביום שלפני חג - 7 שעות ללא הפסקה. *הערה: יצוין כי אם קיים במקום העבודה הסכם קיבוצי מיוחד/ענפי, צו הרחבה ענפי, חוזה עבודה אישי או נוהג הקובעים הוראות מטיבות לעניין הפסקות, הרי שתחול כמובן ההוראה המטיבה.