אלון

יום כיפור

שלום רב,אני מאבטח במתקן ממשלתי וביום כיפור אני נידרש לעבוד מ06:00 בבוקר בערב החג עד 22:00 במוצאיי החג,אנחנו שני מאבטחים שעובדים שמונה שעות עבודה ושמונה שעות מנוחה כאשר המנוחה היא במיתקן ולא בבית,ברצוני לדעת איך מחושב התשלום והעם אני מקבל שעות נוספות בחישוב הכולל גם על זמן המנוחה או שהשעות הנוספות מתאפסות כול פעם שאני מתחלף והולך לנוח,תודה רבה .

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

כמו כל שבת, גם ימי חגים וביניהם יום הכיפורים, הינם ימי עבודה בשכר מיוחד. בעד שעות עבודה רגילות בשעות המנוחה השבועית זכאי העובד לשכר בשיעור 150% משכר שעה רגילה. בעד שתי שעות העבודה הנוספות הראשונות בשעות המנוחה השבועית זכאי התובע לשכר בשיעור של 175% משכר שעה רגילה. ובעד שעות העבודה הנוספות שמעבר לשעתיים הראשונות זכאי התובע לשכר בשיעור של 200% משכר שעה רגילה.