ללא

לפי מה נקבע האם התיק יוחזר לבית דין אזורי למתן החלטה

על פסק הדין של בית הדין האזורי לעבודה, הוגש ערעור בבית הדין הארצי. במקרה והערעור (אשר הניח לפתחו של הארצי בקשה להכריע בבקשות וסעדים נוספים בהליך מהם בית הדין האזורי התעלם ) מתקבל , לפי מה מחליטים בארצי האם התיק יוחזר לבית הדין האזורי להמשך דיון, או האם ניתן להשאיר את התיק בבית הדין הארצי לצורך הכרעה ביתר הסעדים והבקשות? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

ככלל, לבית הדין הארצי בערעור יש את כל הסמכויות הנתונות לערכאה הנמוכה יותר. ההחלטה האם להחזיר את ההליך לבירור בפני הערכאה הנמוכה יותר נתונה לשיקול דעתו של בית הדין הארצי ומשתנה ממקרה למקרה.