א

ערעור על פסק דין

לבית הדין הארצי הוגש ערעור על פסק דין של בית דין אזורי. האם המשיב בערעור אמור להגיש כתב הגנה ? או שההגנה בהליך ערעור מכונה תגובה? תוך כמה זמן מיום קבלת המשיב את כתב הערעור עליו להגיש הגנתו/ תגובתו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

על פי תקנה 99 לתקנות בית הדין לעבודה, המשיב בערעור רשאי להודיע כי בדעתו להגיש ערעור שכנגד עד חמישה ימים לפני מועד הדיון בערעור. במסגרת "ערעור שכנגד" מוגבל המערער אך ורק לאותם עניינים שנכללו במסגרת הודעת הערעור של הצד השני.