דנה

סיום התקשרות

שלום הנני מתווכת דירות. עבדתי במשרד תיווך 5 שנים ללא כל חוזה כתוב אבל עם נוהלי עבודה, שעות קבועות וכו. לאחרונה עזבתי עקב התנהלות לא הולמת של בעל המשרד כלפיי. האם לקוחות שהחתמתי עד לפני שבוע על טופס הזמנת שרותי תיווך ואיתם מתגבשות עיסקאות יזכו אותי בדמי תיווך במידה ועיסקאות אלה יחתמו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

בנסיבות המתוארות, יש לבחון את המקרה לגופו לרבות ההסדרים וההסכמים החלים על פי הנתונים הספציפיים של המקרה על מנת לקבל החלטה נכונה. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי.