אלכס

דמי הבראה

שלום אמא שלי עובדת 4 ימים בשבוע 115-120 שעות בחודש ותק 7 שנים כמה דמי הבראה היא אמורה לקבל ? איך מחשבים את זה ? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

דמי הבראה משולמים לעובד בותק של שנה אחת במפעל - 5 ימי הבראה מהשנה השניה ועד השנה השלישית לעבודה במפעל - 6 ימי הבראה מהשנה הרביעית ועד השנה העשירית לעבודה במפעל - 7 ימי הבראה מהשנה האחת עשרה ועד השנה החמש עשרה לעבודה במפעל - 8 ימי הבראה מהשנה השש עשרה ועד השנה התשע עשרה לעבודה במפעל - 9 ימי הבראה מהשנה העשרים ואילך לעבודה במפעל - 10 ימי הבראה לעובדים במשרה חלקית תשולם קצובת הבראה באופן יחסי לחלקיות המשרה.

אלכס

כל מה שכתבת אני יודע שמגיע לה 7 ימים דמי הבראה שאלה הייתה כמה היא אמורה לקבל עבור משרה שלה 120 שעות בחודש

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

כפי שרשמתי בתשובתי הקודמת, לעובדים במשרה חלקית תשולם קצובת הבראה באופן יחסי לחלקיות המשרה. מחשבון לחישוב סכום דמי ההבראה בהתאם לותק שיעור משרה ומקום העבודה נמצא בקישור: http://www.hilan.co.il/calc/ConvalescencePayWizard.aspx