קריסטינה

פיצויי פיטורים

שלום אני התחלתי לעבוד ב15.10.13 עד 26.10.14 יש לי ותק שנה 11ימים לפי חוק שאני יודעת מגיע לי פיצוי שפטרו אותי ממקום עבודה . המנהלת שלי אומרת לי שלא מגיע לי בכלל שהם החליפו שם של חנות בתאריך 1.1.14 כביכול אני לא עבדתי באותו חנות . אם זה חוקי מה שהם עושים ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

ככלל, כאשר עובד ממשיך במקום העבודה אולם המעביד מתחלף נשמרות כל זכויותיו והמעביד החדש יהיה חייב בהן. יחד עם זאת, ראוי להקפיד שתאריך תחילת העבודה בתלושי השכר אינו משתנה. על מנת להשיב על השאלה נדרשים נתונים נוספים ובדיקת המסמכים הרלוונטים, לרבות תלושי שכר. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי פרטני.