ריטה

פיטורים עקב מלחה

שלום רב, יש לי שאלה הבאה: אני עובדת במשרד יותר מ-3 שנים. שנתיים מתוכם הייתי עובדת במשרה מלאה במשרד, אבל כעצמאית (ללא תלוש משכורת). שנה+ אני עובדת כשכירה באותו משרד. אני סובלת מבעיות גב רציניים (מספר ניתוחים וכו') ועכשיו הרופאים קובעים לי להימנע מישיבה ממושכת. במידה ורופא תעסוקת יקבע שמותר לי לעבוד אך ורק במשרה חלקית ולא יקבלו את זה בעבודה ויחליטו לפתר אותי מסיבה הזאת. האם אני אקבל את הפיצוים עבור כל התקופת עבודה שלי במשרד? האם תקופה של עבודה ללא תלוש משכורת היא כן מתאימה ליחסי עובד מעביד וזכאית לפיצויים? תודה רבה רבה מראש.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

על מנת להשיב על השאלה נדרשים נתונים נוספים ובדיקת המסמכים הרלוונטים, לרבות תלושי שכר. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי פרטני.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

בנסיבות המתוארות, יש לבחון את המקרה לגופו לרבות ההסדרים וההסכמים החלים על פי הנתונים הספציפיים של המקרה על לקבל החלטה נכונה. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי על יסוד: תלושי השכר, הפקדות פנסיוניות, הסכמי עבודה אם יש והודעה לעובד אם ניתנה.