נדב

התפורות והודעה מוקדמת

אני מועסק בחברת שמירה מזה כשנתיים וחצי, החברה הפסידה במכרז את האתר שבו אני עובד ובשיחה עם המפקח הוא טען שאין החברה יכולה להציע לי אתר עבודה חלופי באותם תנאים בהם אני מועסק כרגע (מבחינת שעות ושכר), אלא רק עבודה באתר אחר שבו עובדים פחות שעות ובשכר נמוך יותר. לכן אני מתכוון להישאר לעבוד באתר הנוכחי תחת החברה החדשה. שאלותיי הן: 1.האם במצב כזה אני מחוייב לתת הודעה מוקדמת לחברה על כוונתי לעזוב? 2.האם באפשרותי לעזוב את החברה בדין מפוטר מהסיבה שהחברה לא הציעה לי עבודה באתר אחר תחת אותם תנאים בהם אני מועסק כרגע?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

פסיקת בתי הדין לעבודה הכירה במצבים דומים כמצב בהם העובד היה זכאי לקבל פיצוי פיטורים בשל הפסד מכרז של הקבלן הקודם בענף השמירה. בנסיבות המתוארות מומלץ לפנות לייעוץ משפטי על מנת למקסם את זכויותיך.