עובדת

שעות עבודה

עובדת בארגון נשים גדול ומוכר שמשמש במקרה שלי כ"קבלןעובדים" במשרד ממשלתי, כדי שלא יווצרו יחסי עובד-מעביד עם המשרד .... במכרז שחתמה המדינה עם הארגון הקבלן נאמר כי עלינו לעבוד 8 שעות ביום. עובדה זו לא היתה ידועה לנובעת החתימה על החוזה עם הקבלן ולפי החוזה הזה חתמנו על עבודה של 8.5 שעות ביום. כלומר יש כאן אלמנט של הטעיה. אני רוצה לרדת ל40 שעות עבודה בשבוע במקום 42.5. ושזה עדיין ייחשב לי משרה מלאהבדעתי להסתמך על כל שנודע לי הסעיף הזה שהיה במכרז. האם יש לי קייס? עלי לציין עוד שלפני כשנה המכרז בין המדינה לקבלן חודש ("מעל לראש" שלנו כמובן...) ובחוזה החדש המדינה חתמה על כך שנעבוד 42.5 שעות, כלומר נתנה גושפנקא להטעייה שנעשתה בזמנו. האם זה תקין? האם עדיין אני יכולה להסתמך על כך שעוד בחוזה הראשון עבדתי 42.5. כי אז לא ידעתי על הסעיף במכרז ? תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

בנסיבות המתוארות, יש לבחון את המקרה לגופו לרבות ההסדרים וההסכמים החלים על פי הנתונים הספציפיים של המקרה על לקבלת החלטה נכונה. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי על יסוד: תלושי השכר, הפקדות פנסיוניות, הסכמי עבודה אם יש והודעה לעובד אם ניתנה.