איריס

חצי משרה- איך להתפטר?

שלום רב! אני כבר שנתיים ו 4 חודשים עובדת כדיילת חוץ מחברת לילית קוסמטיקה בסופר-פארם. המשרה שלי היא 100-120 שעות לחודש,ו היא עבודה במשמרות. התקבלתי לעבודה הזו בהיותי סטודנטית, וכשלפני חצי שנה סיימתי את הלימודים, הודעתי, שאני מחפשת עבודה במקצוע, ויכולה לעזוב את העבודה בכל עט. יכולתי להתפטר, אך ביקשו ממני להישאר בידיעה שאני מחפשת עבודה. עכשיו, כשמצאתי עבודה במקצוע שלי, אמרה לי המנהלת, שאני חייבת לסיים לעבוד לפי החוק ולתת את כל ימים הנדרשים. אז השאילה שלי כמה ימים אני צריכה לתת להם, והאם אני יכולה להתחיל לעבוד בעבודה אחרת במקביל?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

על עובד במשכורת ליתן הודעה מוקדמת להתפטרות בהתאם למפורט להלן: במהלך ששת חודשי עבודתו הראשונים - של יום אחד בשל כל חודש עבודה; במהלך התקופה החל בחודש השביעי לעבודתו עד תום שנת עבודתו הראשונה - של 6 ימים, בתוספת של יומיים וחצי בשל כל חודש עבודה בתקופה האמורה; לאחר שנת עבודתו הראשונה - של חודש ימים.