יבגניה

שינוי בתנאי עבודה

שלום, אני צריכה בבקשה עזרה. אני עובדת מעל שנה בחברת קבלן "שלג לבן". בהתחלה עבדתי תור בודקת בטחונית ואז אחרי מקרה רפואי הורידו אותי מתפקיד.חברת קבלן שלי העבירה אותי תפקיד ל"תפעול" בישיבה. אחרי תקופה של 4 חודשים שאני עובדת בתפקיד החדש ,חברת קבלן החליטה, בגלל קיצוים בתקציב, להוריד לי הסעות שאני מקבלת מתחילת החוזה מהבית לעבודה ולהפך. חברת קבלן הציעה שתשלם לי על זמן הגעה לעבודה(כי עבודה זה בתל אביב ואני גרה בכפר סבא) כלומר שעה עד שעה וחצי שלוקח לי להגיע לעבודה. השאלה היא שאם אני לא מסכימה לתנאים הם יכולים לפתר אותי ולא לשלם לי פיצויים על כך שלא הסכמתי? תודה רבה לעונים.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

בנסיבות המתוארות, יש לבחון את המקרה לגופו לרבות ההסדרים וההסכמים החלים על פי הנתונים הספציפיים של המקרה על לקבל החלטה נכונה. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי על יסוד: תלושי השכר, הפקדות פנסיוניות, הסכמי עבודה אם יש והודעה לעובד אם ניתנה.