אייל

קנס בגובה שכר חודשי

שלום, אני כדורגלן עיל אשר מקבל שכר חודשי קבוע. במהלך משחק הליגה האחרון הורחקתי בגין העלבת שופט, קיללתי אותו, בית הדין של ההתאחדות לכדורגל הרחיק אתי משלושה משחקים. בנוסף, בעלי הקבוצה בה אני משחק העמיד אוי לוועד משמע והחליט לקנוס אותי בגובה שכר חודשי שלם בטענה שפגעתי בקבוצה ובשלושת המשחקים הקרובים לא אוכל לעזור לקבוצה וכי ביצעתי עבירת שמעת חמורה. האם זה חוקי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

בנסיבות המתוארות, יש לבחון את המקרה לגופו לרבות ההסדרים וההסכמים החלים על פי הנתונים הספציפיים של המקרה על לקבלת החלטה נכונה. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי על יסוד: תלושי השכר, הפקדות פנסיוניות, הסכמי עבודה אם יש והודעה לעובד אם ניתנה.