אהרון

הסכם קיבוצי

אהלן, אני עובד בתחום האבטחה ולא מזמן נסגר הסכם קיבוצי חדש בענף. ע"פ ההסכם הקיבוצי החדש, הוא כבר אמור להיכנס לתוקף אך במקום עבודתי עדיין לא הוחתמתי על חוזה חדש ע"פ הפרטים החדשים של ההסכם. שאלתי היא למעשה, האם המעסיק שלי יכול להחתים אותי על חוזה חדש ולשלם לי באופן רטרואקטיבי ע"פ התנאים החדשים למרות שהחתים אותי בחודש איחור? במידה וכן, האם יש לי זכות לסרב שיחייב אותי באופן רטרואקטיבי בלי לסכן את עצמי בפיטורין? אהרון

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

יש לבדוק האם ההסכם הקיבוצי החדש חל גם בעניין המעסיק שלך. אם כן, אתה זכאי לקבל את התנאים הקיימים בהסכם הקיבוצי גם בהיעדר חוזה עבודה חדש שכן הוראה מיטיבה בהסכם קיבוצי גוברת על הוראה הקיימת בחוזה אישי.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

יש לבדוק האם ההסכם הקיבוצי החדש חל גם בעניין המעסיק שלך. אם כן, אתה זכאי לקבל את התנאים הקיימים בהסכם הקיבוצי גם בהיעדר חוזה עבודה חדש שכן הוראה מיטיבה בהסכם קיבוצי גוברת על הוראה הקיימת בחוזה אישי.