נתי

ביטוח לאומי

:אני עבדתי במשך השנים בהרבה עבודות בו זמנית בעיקר שהיתי סטודנט וכול הזמן הזה ביטוח לאומי הוריד לי את ההורדות של מס בריאות וביטוח לאומי מכול תלוש שהיה לי אני זכאי להחזרים? במידה וכן כמה שנים אחורה זה אפשרי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

על פי חוק הביטוח הלאומי, עובד המועסק אצל מספר מעסיקים משלם אצל כל מעסיק דמי ביטוח לאומי ודמי בריאות בשיעור המלא. ואולם, ניתן לעשות תיאום דמי ביטוח בהתאם לתנאים של המוסד לביטוח לאומי. ניתן לראות את התנאים בקישור הבא: http://www.btl.gov.il/Insurance/Teum/Pages/default.aspx תקופת ההתיישנות הינה 7 שנים מהיום שבו נולדה עילת התובענה.