עמירם

שאלה לגבי המצאת סיכום לצד שני

בית הדין הארצי לעב' הורה כי הצדדים יגישו סיכומים. וכי על המערער (שאינו מיוצג ע"י עו"ד) להמציא את סיכומיו למשיב. האם על המערער להמציא הסיוכמים למשיב (קרן פנסיה) בפקס או בדואר רשום? או באמצעות שניהם? ומתי עליו לשלוח אותם ביום בו הוגשו לבית הדין או שמקובל למחרת?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

ככלל, יש לבצע המצאה במקביל. השאלה האם בפקס או בדואר רשום עם אישור מסירה תלויה בתנאים הקבועים בתקנות סדר הדין האזרחי, תשמ"ד-1984. מכל מקום ניתן לשלוח בדואר רשום עם אישור מסירה.