ת

חישוב תשלום דמי מחלה עבור ההדרכות

אני עובד לפי שעות. חלק מהעבודה זה חובת השתתפות בהדרכה פרטנית והדרכה קבוצתית.כרגע אני בחופשת מחלה.האם מגיע לי תשלום דמי מחלה גם עבור ההדרכות הנ"ל? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

בנסיבות המתוארות, יש לבחון את המקרה לגופו לרבות לאור ההסדרים וההסכמים החלים על פי הנתונים הספציפיים של המקרה על מנת לקבל החלטה נכונה. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי על יסוד: תלושי השכר, הסכמי עבודה אם יש והודעה לעובד אם ניתנה. ככלל, תקופת המחלה של עובד במשכורת חודשית כוללת ימי מנוחה שבועית וחגים. תקופת המחלה של עובד שעתי (ששכרו משתלם על בסיס יום/שעה) לא כוללת ימי מנוחה שבועית וחגים.