יעקב

חתימה למעביד שאין חובות עם סיום עבודה

פוטרתי ממקום העבודה. חתמתי להם שאין להם חובות כלפי. אחרי זמן התברר לי שלא שילמו לי חופש על פי החוק וגם פיצויים. האם אני יכול לתבוע חובות אלו למרות שחתמתי כאמור.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

בנסיבות המתוארות, יש לבחון את המקרה לגופו לרבות לאור ההסדרים וההסכמים החלים על פי הנתונים הספציפיים של המקרה על מנת לקבל החלטה נכונה. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי על יסוד: תלושי השכר, הפקדות פנסיוניות, הסכמי עבודה אם יש והודעה לעובד אם ניתנה. בנוסף, יש לבדוק את המסמך עליו חתמת על מנת לקבל החלטה נכונה.