Cizzzer

חישוב שעות נוספות לא שגרתיות

שלום רב לצוות. ע"פ החוזה שלי אני עובד 7 שעות 5 ימים בשבוע. בשביל כך, אני מקבל גלובלי 8500 ש"ח נטו. יש לי פעם בחודש משמרת שישי 20:30-08:30 או שבת שהיא 08:30-20:30, שבה אני עונה לטלפונים, במידה ומתקשרים וצריכים עזרה. יש שבתות שבמשמרת זו יש הרבה טלפונים והרבה עבודה על משמרת זו, אני מקבל רק 300 ש"ח שזה פחות משכר יומי רגיל שלי. ע"פ חישוב גס, אם השכר נטו שלי עבור 23 ימים הוא 8,500 נטו. עבור יום הוא 369.59 ש"ח נטו (ברוטו 10700 יומי 465.21 - לא כולל תוספות נסיעות וכו') נראה לי לא סביר שעל משמרת שלמה של סופ"ש, אני מקבל פחות משכר יומי רגיל של 7 שעות (כמעט 50% שעות ממשמרת סופ"ש).

Cizzzer

בנוסף, המשמרת הרגילה שלי, היא 15:30-22:30. בימים שאני לא יכול לעבוד אחה"צ, מסיבות אישיות, אני נדרש לעבוד משמרת בוקר של 9 שעות ללא תוספת על השעתיים הללו. מה החוק בנוגע לכך? בברכה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

בנסיבות המתוארות, יש לבחון את המקרה לגופו לרבות לאור ההסדרים וההסכמים החלים על פי הנתונים הספציפיים של המקרה על מנת לקבל החלטה נכונה. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי על יסוד: תלושי השכר, הפקדות פנסיוניות, הסכמי עבודה אם יש והודעה לעובד אם ניתנה.