אסי

קרן השתלמות דור א בענף הדפוס

הי אני עובד בענף הדפוס מזה 9 שנים משנת 2008 דור א, לפי הבידקות שעשיתי וקראתי באינטרנט קים צו הרחבה בענף הדפוס שאינני יודע את כולו ומה כן מגיע לי ומה לא ,ולפי הבנתי החלקית חסרים לי דברים שלו שולמו לי, כגון : קרן השתלמות ,תוספת ותק ששולמה רק לאחר 8 שנים בסך 2000 שקל,האם יש מקום לתבוע? המעסיק אינו מוכן לפטר אותי למרות שהוא אומר שאני לא עושה את עבודתי על הצד הטוב ביותר ומבחינתו אני יקום ויתפטר.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

בנסיבות המתוארות, יש לבחון את המקרה לגופו לרבות ההסדרים וההסכמים החלים על פי הנתונים הספציפיים של המקרה על מנת לקבל החלטה נכונה. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי על יסוד: תלושי השכר, הפקדות פנסיוניות, הסכמי עבודה אם יש והודעה לעובד אם ניתנה.