אסי

חוזה עבודה לא חודש מ 2013

הי, אני עובד בבית דפוס 9 שנים חוזה עבודה היחיד שיש לי היה עד שנת 2013 ולא חודש חוזה חדש וכן נעשו העלות שכר של שקל בודד כל שנה ללא חוזה, האם זה חוקי? האם אוכל להתפטר ולדרוש פיצוים כדין מפוטר?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

כפי שעניתי לך בשאלה הקודמת, בנסיבות המתוארות, יש לבחון את המקרה לגופו לרבות ההסדרים וההסכמים החלים על פי הנתונים הספציפיים של המקרה על מנת לקבל החלטה נכונה. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי על יסוד: תלושי השכר, הפקדות פנסיוניות, הסכמי עבודה אם יש והודעה לעובד אם ניתנה.