עדן

מקום העבודה עובר מפתח תקווה לכפר סבא - האם אני זכאי לפיצויים

שלום, אני מועסק כ-4.5 שנים במוקד טלפוני של חברת משלוחי מזון. במשך שלוש השנים הראשונות מוקד ההזמנות ישב בשד' רוטשילד בתל אביב. לפני כשנה וחצי עבר המוקד לפתח תקווה, וכעת הוא עובר לכפר סבא. האם ישנה עילה לקבלת פיצויי פיטורים על התפטרות עקב מעבר זה? כיצד עליי לנהוג? יש לציין כי מקום העבודה אינו משלם שעות נוספות (אך אינו מחייב לעבודן) האם העובדה שאני מגיע לעבודה ברכב פרטי משפיעה על הזכאות לפיצויים? או העובדה שליד מקום העבודה החדש אין חניה? תודה!

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

על מנת להשיב על השאלה נדרשים נתונים נוספים ובדיקת המסמכים הרלוונטים, לרבות תלושי שכר. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי פרטני.