יעל

פתאום חוזה עבודה האם יש להכניס את ההסתייגויות הבאות.

לאחר שנים של עבודה הוחלט בחברת ולהחתימו על חוזה. מספר נושאים מטרידים אותי. 1- נקבע סעיף ניטור המאפשר למקום העבודה לבדוק את המילים שלי והנייד (שהוא שייך לעבודה ) 2- נספח סודיות שמונע ממני עבודה בתחום עיסוקי לשלושה חודשים. 3- הודעה מוקדמת לפיטורים והתפטרות (האם שלושה חודשים מקובל) 4- אני קרובה לגיל. לפרישה ויש לי חשש שמתכנני אורגניזציה האם יש דרך להבטיח את עצמי ? 5- בעבר היה מקובל שמקבלים פיצויים מלאים ונפרדו גם במקרים שבהם התפטר העובד האם יש מקום להזכיר זאת החוזה. תודה. יעל

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

על מנת להשיב על השאלה נדרשים נתונים נוספים ובדיקת המסמכים הרלוונטים, לרבות תלושי שכר. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי פרטני.