..גל..

שאלה בנוגע לזכויות שלי

אני עובדת במשרד ממשלתי (עירייה) מזה 15 שנים... ברצוני לקבל תשובות לשאלות הבאות, מאחר והוזמנתי לשימוע בעוד כמה ימים. 1. האם מותר למנהלת שלי לבקש ממני לבצע מטלות אישיות (שלה!) כגון צילומי שיניים וכו' (באמצעות מכונות הצילום של העירייה ומה גם שזה שלא מתוקף תפקידי)? 2. אם אני ביום מחלה, האם אני מחוייבת לענות לטלפונים מהעבודה? (כאשר הטלפון הוא אישי ולא של עבודה) 3. אם אני ביום חופש, האם אני מחוייבת לענות לטלפונים מהעבודה? (כאשר הטלפון הוא אישי ולא של עבודה) תודה רבה!

עו"ד אורנה שמריהו

אינך מחויבת לעסוק בעבודות פרטיות של המנהלת שלך. בם הנך נמצאת בחופשה ו/או מחלה ואין שום דבר שיוכל למנוע ממך להשיב, אינך מחויבת, אך לטעמי אני רואה כטעם לפגם לא להשיב לפנייה.