אנונימי

ימי עבודה לפני חל"ת מי משלם

(מאת: אנונימי )16:37 31/10/2023 שלום רב. אני עובדת המון שנים בחברה. בגלל המלחמה ובגלל שלא הייתה עבודה הייתי עובדת כמה ימים בשבוע לכמה שעות ב3 השבועות האחרונים. יש לציין שאני עובדת חודשית גלובאלית. השבוע הבוס הוציא אותי לחל"ת וכעת שלח לי שיש לי החודש כך וכך שעות. השאלה הנשאלת האם הוא חייב לשלם לי שכר מלא?

עו"ד אורנה שמריהו

המעסיק מחויב לשלם לך, נוכח העובדה שהוא לא יכל להושיב אותך בבית, ולהמתין להודעה. היה עליו להוציאך לחופשה, ומשלא עשה זאת, עליו לשלם שכר.