מיכל בן שמעון

טופס161א איך למלא והאם ניתן לקבל עזרה במילוי הטופס

היי שלום רב סיימתי את עבודתי באוגוסט 2023 ב31 לאוגוסט עבדתי 4 שנים ו-10 חודשים קיבלתי את טופס 161 במייל ואת מכתב שחרור כספים ולא פיזית וברצוני למשוך כספי פיצויים מהקופה יש בעיה שאני יודעת בעצם איך אני ממלאה את הטופס האם אפשר לדעת למי לפנות על מנת למלא את הטופס כמו כן את 161 קיבלתי מחשבת השכר רק במייל וכמובן היא נתנה לי את זה לפני שבכלל מילאתי את טופס 161א. אשמחלדעת איך בדיוק צריך למלא ועל פי מה האמת שאין לי מושג אין לי מושג מה זה היוון מאיזה תאריך היוון.תודה

עו"ד אורנה שמריהו

טופס 161 א' הינו טופס שקל למילוי, פשוט קראי את הסעיפים וחתמי.